Contact

Manuela Varzaru - PSIHOLOG

Sunt psiholog clinician, consilier și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, specializat în psihoterapie individuală pentru adulți și psihoterapie de cuplu.

Sunt preocupată în activitatea mea profesională de profunzimea schimbărilor pe care oamenii le pot face dar și de modalități prin care aceste schimbări să se producă mai curând în viața lor.

Suferința emoțională este mai des întâlnită decât credem, iar efectele ei se simt în viața de zi cu zi. Nimeni nu este indiferent la urmele adânci pe care le poate lăsa o relație neîmplinită sau un eveniment nefericit.

Prinși în maniere neproductive de gândire, critică și autocritică, hipercompetitivi, centrați pe eșec, de cele mai multe ori starea de bine ne scapă printre degete.  Psihoterapia este un serviciu ce se accesează de regulă o dată în viață, reduce timpul de rezolvare a problemelor și aduce claritate vieții.

Servicii oferite:

  • Consiliere și psihoterapie, individuală și de cuplu
  • Evaluare psihologică pentru proces
  • Practică psihologică pentru studenții la Psihologie
  • Avize psihologice

Telefon: 0769.436.901
Adresa: Bld. Decebal nr.1, bl H2, Sc 5, et 1, ap 123, Sector 3

Mail: varzaru.manuela@gmail.com
Program: Luni – Vineri: 09-21, Sâmbătă – Duminică: 10-17

Pentru programări mă puteți contacta la numărul de telefon afișat sau pe e-mail. Dacă sunt în ședință, nu voi putea răspunde, însă voi reveni cât de repede pot. Vă mulțumesc și vă aștept cu drag!
Psiholog MANUELA VARZARU pe Facebook