discutie psiholog cabinet individiual psihologie psihoterapeut

Psihoterapie individuală

De multe ori reușim să trecem peste unele probleme cu ajutorul familiei și a prietenilor dar, când dificultățile persistă pe o perioadă mai mare de timp și viața personală și relațiile ne sunt afectate, psihoterapia va fi de ajutor.

Durerea emoțională este percepută ca fiind mai greu de suportat ca durerea fizică: tristețe, dor, furie, disperare, teamă, neîncredere în viitor, ură, plâns, apatie.

Psihoterapia pe care o practic este inovativă, de profunzime și în același timp orientată către soluții, integrând tehnici din mai multe direcții terapeutice, precum: Solution Focused Brief Therapy, Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Mindfulness și Identity-Oriented Psychotrauma Therapy.

Recomand cu încredere și psihoterapia online ca o alternativă la psihoterapia clasică, atunci când din diverse motive nu poți ajunge la cabinet: fie că nu mai locuiești în România, fie că locul de muncă presupune deplasări frecvente, fie ești un părinte singur și nu ai în grija cui să lași copiii, este o urgență și simți că este un moment în care ai nevoie de cineva alături.

Eu sunt aici, să îți ascult povestea și să te susțin.
Voi pune umărul ca ție să îți fie mai bine, te voi ajuta să dai un nou sens experienței tale, un sens original, propriu, vindecător.